Video Marketing om uw bedrijf uit te lichten?

Video marketing gebruiken als tool om uw bedrijf te tonen aan de buiten wereld.

Door middel van video marketing kunt u uw doelgroep kennis laten maken met uw bedrijf, potentiële klanten informeren en zo tot actie aan zetten. U moet natuurlijk wel nadenken over wat voor type video past bij het publiek dat je wilt bereiken. Voor sommige organisaties werkt veel humor goed voor andere is het belangrijk dat de boodschap duidelijk word overgebracht. Gaat u zelf voor de camera of gebruikt u acteurs met professionele ervaring? Dit zijn de bealngrijkste aspecten voor het slagen van de video.

Video marketing brengt de boodschap optimaal over door beeld, geluid en tekst. Het geeft een extra dimensie en wekt bepaalde emoties op bij mensen. Dit zorgt er onder andere voor dat mensen de boodschap langer herinneren dan bijvoorbeeld een saai advertentie in de krant. Omdat video persoonlijk is zullen klanten uw bedrijf meer gaan waarderen. Naast social media marketing is video marketing een van de marketing tools die veel gebruikt gaat worden in de toekomst.

Door video toe te voegen zal de vindbaarheid van uw bedrijf groeien omdat Google websites met video hoger waardeert. Daarnaast worden video’s vaker gedeeld op social media wat zorgt voor een nog grotere bereikbaarheid. Door video’s toe te voegen aan email-marketing worden mails met video in de beschrijving 29% vaker geopend.

“Door video toe te voegen aan email-marketing worden mails met video’s in de beschrijving 29% vaker geopend.”

Het valt dus niet meer te ontkennen, videomarketing is onmisbaar in uw marketingstrategie. Het wordt enorm veel gebruikt en ontwikkeld zich enorm snel. Alleen zijn er jammer genoeg niet genoeg bedrijven die optimaal gebruik maken van video marketing. Daarnaast is het van belang om te luisteren naar de feedback op uw video’s. Video marketing is niet alleen het verspreiden van filmpjes maar kan door juiste inzet een enorme boost geven aan uw bedrijf en aan hoe klanten u business zien. Bent u klaar voor een nieuwe stap en benieuwd wat een video kan doen met de interactie binnen uw doelgroep. Neem dan contact op met Fisqo.  

×