Het beste aanbod voor u wensen!

Iedere ondernemer is anders en heeft andere wensen. Daarom heb ik drie verschillende pakketten ontwikkeld:

Starter pakket

Vanaf
595
  • Een duidelijk verhaal en goede zichtbaarheid voor startende ondernemers. Bent u een startende ondernemer, bijvoorbeeld coach of ZZP’er? Dan is het starterspakket ideaal. Dit pakket bestaat uit een website met vijf pagina’s: home, productpagina, over jou, blogpagina en contact.

Professioneel

Vanaf
795
  • Voor de meer ervaren ondernemer die precies weet wat hij wil. Heb je al iets meer ervaring en weet je precies wat je wilt en stel je daardoor inmiddels meer eisen aan je website? Dan kan ik een op maat gemaakte website voor u maken, die meer informatie bevat en uitgebreider is dan het Starterspakket.

Pakket Plus

vanaf
1095
  • In één klap klaar om de markt te bestormen. Dit professionele pakket bestaat uit zes tot acht pagina’s, plus een passende lay-out voor mailing, een Opt-in form (een pop-up formulier op uw homepage) voor het werven van nieuwe klanten. Daarnaast een professionele logo en een fotoshoot.

Wilt u nog extra diensten?

Een goede website vormt de basis. Maar je product of dienst verkopen, is stap twee.
Door gebruik te maken van de extra diensten van Fisqo boost je de verkoop van jouw producten en diensten.

Meer business pakket

U ontvangt een e-mail nieuwsbrief in mailchimp, inclusief mooie lay-out. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is het schrijven van de tekst en het toevoegen van beeld. En tot slot plaats ik ook een opt-in formulier op je website. Dit is dé manier om meer mensen op uw mailinglist te krijgen en zo een grotere naamsbekendheid te krijgen.

Het webshop pakket

Wilt u uw website uitbreiden met een webshop zodat u product(en) in een veilige omgeving met een IDEAL betaalfunctie, via je site kunt verkopen? Dat kan. Via Woocommerce, een populaire webshop plugin dat wereldwijd al miljoenen keren is gedownload, kunt u zelf je bestellingen managen en producten toevoegen of aanpassen.

Update uw website abonnement

Wilt u zeker weten dat uw website altijd goed functioneert? Dan is een update essentieel.  Ik bied een jaarabonnement waarbij u maandelijks €25,00 betaalt en vervolgens zeker weet dat uw website altijd goed functioneert. Dit pakket bestaat uit een tweemaandelijkse update van alle plugins, wordpress en uw thema. En bevat ook een goede back-up van uw website. 

Presenteer uzelf online

Goede foto’s laten zien we u echt bent en waar uw bedrijf voor staat. Ik werk samen met Barbara Salem Fotografie (zie ook de foto’s op mijn website), die door haar manier van fotograferen perfect in staat is om met de foto’s die ze van u maakt een persoonlijke en toegankelijke sfeer te creëren.
×