donderdag, juni 13

Ook vrouwen houden van een gokje wagen!

Je zult vast denken dat de succesvolste gokkers alleen maar mannen zijn. Maar er zijn ook een respectabel aantal vrouwen die succes weten te boeken met de kaarten en dobbelstenen. Ben je nog niet bekend met deze groep van powervrouwen? Dan is het zeker de moeite waard om de onderstaande lijst te bekijken en kennis te maken met deze sterren die volgens pkvsneek.nl een grote rol spelen in de gokwereld!

Vanessa Selbst

Vanessa Selbst is ongetwijfeld een van de succesvolste pokerspeelsters aller tijden. We zullen je uitleggen waarom. Sinds haar debuut in het professionele gokken, wist Selbst naast tientallen andere prijzen, ook de World Series of Poker te winnen. Drie keer zelfs! En denk maar niet dat haar trofeeënkast het enige is wat ze heeft kunnen vullen dankzij haar pokerskills. Want naast deze trofeeën heeft deze kaartspeelster, volgens de ranglijsten van OnlineCasinoKoning, meer dan 11 miljoen dollar aan inkomsten binnen weten te harken. Na haar strepen te hebben verdiend op het hoogste niveau, is ze hier en daar nog wel eens aanwezig op kleinschalige competities. Dat klinkt als een succesvolle carrière, toch?

Kathy Liebert

Kathy Liebert is een Amerikaanse pokerspeelster en heeft een lange geschiedenis in de pokerwereld. Ze heeft ook een aantal prachtige prijzen op haar naam staan. In 2022 won ze de Party Poker Million Cruise en werd daarmee de eerste speelster die een prijs van 1 miljoen dollar won. Terug in 2004 won zij haar eerste World Series of Poker. Bij dit evenement wist zij al meer dan 1 miljoen dollar binnen te slepen. Momenteel staat Liebert op de 2de plaats, achter Selbst, op de lijst van meestverdienende vrouwen in de pokerwereld.

Denise Coates

Denise Coates is, zoals ze zichzelf ook noemt, de ultieme gokker. Samen met John Coates (haar broer) maakte zij een gewaagde keuze toen ze hun familiebedrijven op het spel zette om een online gokbedrijf te beginnen. Dit was een gewaagde keuze die uiteindelijk goed heeft uitgepakt. Tegenwoordig staat Denise bekend als een van de meest succesvolle zakenvrouwen in het Verenigd Koninkrijk. En het online gokbedrijf waar we het net over hadden? Dat bedrijf is uitgegroeid tot het bekende Bet365, met niemand minder dan Denise Coates als directrice. Ben je een voetballiefhebber? Dan is er een grote kans dat je de naam Bet365 voorbij hebt zien komen op de reclameborden langs het veld. Wat inkomen betreft, heeft Denise niets te klagen. Naar schatting heeft zij een huidig vermogen van ongeveer 4,5 miljard dollar.