Onze maandelijkse blog

Op dit maandelijkse blog geven wij leuke nieuwtjes binnen Fisqo aan u door. En interessante ontwikkelingen uit de omgeving!

Fisqo is sinds de maand oktober een samenwerking aangegaan met hulpplatform.nl Dit mooie bedrijf helpt mensen die met een vraag of behoefte zitten maar daar niet de juiste persoon of bedrijf bij kunnen vinden. Door middel van een aantal categorieën onder andere wonen, zakelijk, vervoer, uiterlijk, internet, jongeren en liefde. Hierdoor kunnen hulpbehoevenden gemakkelijker bij de juiste persoon terecht komen.

 Fisqo is te vinden onder de categorieën zakelijk en internet. Deze manier van hulp bieden lijkt voor ouderen een uitkomst. Omdat de zoekmachines van tegenwoordig enorm veel keuze mogelijkheden geven zien veel ouderen op het internet door de bomen het bos niet meer. Door met duidelijke categorieën te werken lijkt dit probleem te zijn verholpen. Wij dragen dit platform een warme hand toe en hopen dat zij met onder andere onze medewerking veel mensen kunnen helpen!

Daarnaast richten wij ons steeds meer op het lokaal adverteren, hierdoor kunnen wij makkelijker contact leggen met potentiële klanten en de naamsbekendheid van Fisqo doen groeien in de omgeving. Wij hopen dan ook in het aankomende halfjaar veel ondernemers te helpen aan een mooie professionele website.

Fisqo streeft naast het leveren van goede diensten en super service, ook naar het delen van de juiste informatie voor onze klanten.

Marketing tools

© Fisqo Web development & internet marketing 2018 All rights reserved

Kvk-nummer 72115963