donderdag, juni 13

Geniet van je eigen jacuzzi

Wanneer heb je jezelf voor het laatst getrakteerd op een verwenweekend? Een overnachting in een chic hotel, in de buurt van een wellness centrum? Ongetwijfeld heb je genoten van de warmte en de ontspanning die een echte jacuzzi je kan geven. Na afloop voelde je je voldaan, een beetje rozig en van binnen en buiten volledig schoon. Wist je dat je relatief eenvoudig een eigen jacuzzi kunt aanschaffen, installeren en onderhouden? Trakteer jezelf en je familie en bestel een jacuzzi voor in huis of in de tuin.

Wat is een jacuzzi precies?

Je kunt je jacuzzi zowel binnen als buiten plaatsen. Het water in een jacuzzi, bubbelbad of whirlpool blijft immers altijd op ongeveer 38 graden Celsius volgens oiselle.nl. In de zomermaanden mag je de temperatuur rustig iets lager zetten. In de wintermaanden is een temperatuur tot 40 graden Celsius bijzonder aangenaam. Als je jacuzzi buiten staat en de buitentemperatuur nadert het vriespunt, zul je er niets van merken als je helemaal ondergedompeld in je jacuzzi geniet van je rust. De luchtbellen en waterstromen geven je een verkwikkend en gezond gevoel. Stap je uit je warme bad, dan geeft de frisse buitenlucht een activerend effect, waardoor je je extra gezond voelt.

Onderhoud en plaatsing

Omdat een jacuzzi, zeker als hij voor meerdere personen geschikt is, een behoorlijk gewicht kan hebben, is het belangrijk om te zorgen voor een stevige en solide ondergrond. Je hoeft het water van je whirlpool slechts enkele malen per jaar te vervangen. Met diverse chemicaliën, die geen negatief effect op je hebben, hou je de waterkwaliteit en zuurgraad op peil. Het filtersysteem van je bubbelbad houdt het water schoon. Gebruik een afdekplaat na gebruik en de kans dat bladeren, vuil of insecten je water vervuilen, is minimaal. Water afvoeren gaat via het speciale afvoerkanaal snel en eenvoudig. Voor het bijvullen gebruik je gewoon de tuinslang.

Service en kwaliteit

Er zijn gespecialiseerde winkels in het leveren en plaatsen van hottubs, sauna’s, buitenspa’s en jacuzzi’s. Je kunt er kiezen uit meerdere modellen. Je hebt al een bubbelbad met voldoende plek voor twee personen, tot modellen waar je zonder problemen met zeven personen in kunt genieten. Ze leveren ook handige accessoires waarmee je jouw persoonlijke wellness ruimte nog meer comfort en luxe geeft. Wat dacht je van een handig trapje met anti-sliplaag? Of een bartafel die je aan je jacuzzi monteert, zodat je kunt genieten van een hapje en drankje? Neem een kijkje op onze website en aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent of nog wat vragen hebt.