vrijdag, juni 14

De 6 beste manieren om vanuit je Computer Geld te verdienen

Wil thuis geld verdienen in uw eigen tijd? Of u nu op zoek bent naar een fulltime inkomen of gewoon een paar extra euro per maand wilt verdienen, er zijn vele manieren om geld te verdienen direct vanaf uw eigen computer.

Naarmate het gebruik van technologie toeneemt, neemt ook de mogelijkheid om geld te verdienen met je computer toe. Je kunt online werk doen dat 5 of 10 jaar geleden nog niet eens bestond. Hoewel er veel oplichterij bestaat, hebben wij de 6 beste legitieme manieren om online geld te verdienen voor u op een rijtje gezet.

Houd in gedachten dat er makkelijke en moeilijke manieren zijn om online geld te verdienen. Sommige items op deze lijst vereisen misschien slechts een uur per maand, maar ze zullen niet zo veel betalen als iets dat veel meer werk vereist. Een aanzienlijk bedrag verdienen kost tijd, hard werken en toewijding. Maar als je bereid bent om je in te zetten, zijn er eindeloze mogelijkheden om geld te verdienen, rechtstreeks vanachter je computer.

1) Online spullen verkopen

Wat is een betere manier om geld te verdienen dan door het verkopen van spullen die je thuis niet meer gebruikt? U kunt oude meubels, kleding, keukenapparatuur of gereedschap allemaal online verkopen.

Het kost maar een paar minuten om iets online te koop te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is een paar foto’s nemen van de items die je verkoopt, ze op sites als marktplaats en ebay plaatsen, en een eerlijke beschrijving schrijven die de conditie van het te koop aangeboden item beschrijft.

2) Doe mee aan enquêtes

Hoewel je waarschijnlijk niet rijk zult worden van het invullen van enquêtes, is het wel een manier om snel geld te verdienen terwijl je achter je computer zit. Veel sites zijn op zoek naar gegevens te verzamelen van individuen uit de hele wereld in inspanningen om te helpen met hun product en marketing.

Onderzoekssites betalen meestal een paar euro per onderzoek. Hoe langer het onderzoek, of hoe meer kwalificaties je voldoet, hoe meer je betaald krijgt. Sommige sites betalen in contanten, terwijl anderen mensen belonen met cadeaubonnen of beloningspunten

3) Begin een blog

Bloggen wordt steeds populairder, en er is een groot potentieel om geld te verdienen als u een blog begint. Er moet worden opgemerkt dat het tijd en hard werken kost om geld te verdienen met bloggen, maar als u echt geniet van waar u over blogt, zal het een leuk (of op zijn minst draaglijk!) proces voor u zijn. Veel mensen zijn hun blog begonnen als een hobby, om er vervolgens geld mee te verdienen.

4) Freelance schrijven

Als je communicatief vaardig bent en goed kunt schrijven, is freelance schrijven de perfecte manier om geld te verdienen vanuit huis.

Bij freelance schrijven huren bedrijven of websites je in als onafhankelijke contractant om inhoud te creëren voor hun websites, nieuwsbrieven, of zelfs promotieartikelen. U kunt uw eigen tarieven voor elk project bepalen.

5) Word een virtuele assistent

Virtueel assisteren is niet alleen een geweldige manier om geld te verdienen vanaf je computer, maar het heeft de mogelijkheid om een full-time baan te worden.

Een virtuele assistent, of VA, is een persoon die helpt een individu of bedrijf alle online. Het is vergelijkbaar met een executive assistant, maar allemaal online. Job variëren, maar gemeenschappelijke taken omvatten het plannen van vergaderingen, proefdruk inhoud, het delen van inhoud op sociale media, en andere administratieve taken.

6) Stockfoto’s verkopen

Als je bedreven bent in fotografie, kun je kwaliteitsfoto’s online verkopen om als stockfoto’s te gebruiken. Stockfoto’s zijn foto’s die anderen betalen om te downloaden en te gebruiken voor hun eigen marketing en websites.

U kunt stockfoto’s verkopen op grote websites zoals StockPhotos. Het beste aan het verkopen van stockfoto’s is dat zodra u de foto maakt en uploadt, de rest passief inkomen is. U wordt betaald elke keer dat iemand de foto downloadt.

Check Fabmagazine.nl voor nog meer inspiratie.